طبخ الكبده على الطريقه المصريه الفرعونيه
طبخ الكبده على الطريقه المصريه الفرعونيه
المقادير نصف كيلو كبده - 5 فصوص ثوم -قرنين من الشطه -معلقه من الخل - اتنين لمون - رشه الفلفل وملخ معلقتين من زيت الذره
نقوم بوضع الطاسه على النار معلقتين من زيت حتى تمام التسخين ثم نضع نصف كيلو الكبده ونقلبه ونضع رشه فلفلفل ورشه ملح ونقلبهم فى الطاسه ثم بعد لك نضع الخمس فصوص ثوم مهروسين والشطه الخضراء ايضا ثم نقلبهم فى بعض ثم بعد ذلك نضع معلقه الخل ونعصر اللمونتين ونقلل شعله النار ونجعلها منخفضه مثل الشمعه على الكبده مثل الشمعه لمده عشر دقايق على نار هادئه وكل دقيقتين نقبلها ونغطيها
تعليقات
إرسال تعليق